View Single Post
Old 11-03-2010, 20:56   #16
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

Quote:
Originally Posted by shaluka View Post
Nie powiem, ze nie zgadzam się z Patrykiem.

CO zaś do Gisa i jego prześwtlenia, po raz kolejny i ostatni pisze, ze sie po prostu cieszyłam, że Gisotsu jest zdrowy. I napisałam o tym, ba teraz jak pokazałam wyniki stawow łokciowych tez stwierdzili, ze na nich widać, ze sa zdrowe( co nie znaczy, ze nie miał robionych nowych zdjęć i by już nie było dop*** się jakiś bzdurnych szczególików, dostał oficjalny wpis w rodowodzie). I napisałam to na forum, bo sadziłam, ze tu też są miłośnicy, których ucieszy kolejny zdrowy czworonóg, naszej wspaniałej rasy. Zaś do bazy wysłałam TYLKO wyniki stawów biodrowych, bo to baza. Na stronie NIE kłamałam, tylko dodałam to co było wiadome. I tak samo zrobię, jak będzie miał badane serducho, oczy i resztę, gdzie nie jestem pewna czy będę mu wszystko wpisywać w rodowód, bo dla mnie liczy się zdrowie nie papierki. I nie oczekuje, ze to pojawi się w bazie, bo to baza i potrzebuje, oficjalne wyniki, no a bez wpisu to juz dla wiekszosci nie oficjalne. No i ok. Zawsze, jak ktoś bedzie miał watpliwosci badania, moze skontaktowac, się z lekarzem u ktorego bylo robione i zapytac. Bo przecież wszystkie wyniki są dokumentowane.
Dodam, ze nie dość, ze na paliwo nas wyszło wiecej, oczywiscie, w Wa-wie, byla znacznie gorsza droga(do Presova jechalam, ze znajoma i droga byla placona na pol, nie bylo korkow i swiateł pochlaniajacych paliwo), dluzsze czekanie, w kolejce i oczywiscie drozej, u samego weta. Ale to juz szczegoł. Jest jeszcze wiele spraw, ktore moglabym poruszyc, ale szczerze mi się nie chce i szkoda mi na to czasu.
Tak więc Gisotsu Crying Wolf
ED 0 & HD A.
Zrobiłam to tylko dlatego,ze mam dosc bzdur na swoj temat, zas Gisa nie dam imienia szargac.
Jedyne co się jeszcze w tym temacie wypowiem, to tylko tyle ile badzie potrzebne, przy dodaniu kopii rodowodu z wpisanymi wynikami.
Pozdrawiam i kończe ten temat, a wszystkim w Nas wierzących, dziękuję raz jeszcze :*
Mam nadzieję, ze przy najbliższej okazji opijemy dobre nowiny i odpowiednio to uczcimy
aha to znaczy ze wyniki z SK o ED byli nie oficialne, i tego nikt tam nie robi oficialne. Ale to wyciagnac mialam sama i dlugo pytac co i jak. Jakos Pani Shaluka nie ma czasu na odpowiedz. a zal...