Los bericht bekijken
Oud 14 March 2010, 22:04   #80
jerabekj
Junior Member

jerabekj's schermafbeelding

Stuur een bericht via ICQ naar jerabekj Stuur een bericht via MSN naar jerabekj Stuur een bericht via Skype™ naar jerabekj
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marianka.W Bekijk bericht
Můžeme tady donekonečna polemizovat, jestli bylo správné nechat psy krmit se na veřejném prostoru, ale mám pocit, že téhle diskuzi uniká jeden podstatný argument, a to, že Adrianův pes toho vodícího vůbec NENAPADL. Aspoň o tom není žádný důkaz.
Proto jsem psal trochu offtopic, obecně a o vlastních zkušenostech se zodpovědností a snažil se vyvarovat dalších komentářů k tomu o čem to vlastně bylo. Nebyl jsem tam a tak nemohu soudit natož soudit objektivně. Úryvek pana Primáka z článku mi až tak konfliktní nepřišel a vyjádření na stránkách Helppesu, mi přišlo relativně korektní (s přihlédnutím k jeho "subjektivitě", stejně jako je subjektivní podání Adrianovo. Na vlastní oči "jsem několikrát neviděl" , jak Agyr v jednu chvíli chňapnul a ve druhou se tvářil jakoby nic a to celé bez změny polohy těla. Na druhou stranu, ale taky vim, co se dělo když jsem mu zasedl ucho nohou od židle a co se dělo, když měl ucho na dvou místech natržené v rozmezí 0,5 až 1cm. Nechce se mi věřit, že by jen protože má tenhle pes "plachťáky", neřval jako tur už v okamžiku, kdy ho Akeenah údajně seknul a způsobil mu 3cm natržení, které dost krvácelo.
jerabekj jest offline   Met citaat reageren