Jeden postřeh bez toho, že bych chtěl paní Daušovou jakkoliv napadat. Pokud jsem pozorně sledoval diskuzi, tak paní Daušová u té události také přímo nebyla a podlehla svědectví lidí okolo, stejně jako i Adrian má svědky, kteří tvrdí trochu něco jiného. Ve výsledku na tom byl pan Primák stejně, díky tomu, že skoro nevidí. Lidé ho upozornili, že jeho pes je pokousaný, někdo řekl, že viděl ČSV jak se po něm chvíli před tím ohnalo kvůli kosti, ukázalo se prstem, přijela policie a psí sanitka, Adrian to zacvakal ... a pan Primák si samozřejmě pamatuje nepříjemné zážitky (kdo by polemizoval nad jejich nepříjemností?) a ve článku zcela přirozeně pojmenoval naše plemeno, protože to byla jediná informace kterou měl díky sluchu.
Ještě mám poznámku pro toho kdo tu psal, že se dá snadno pohmatem najít a vyhodnotit případné poranění. Kdysi mi Agyra prohnal kříženec snad Staffa a Ridgebacka - poměrně velké zvíře a velmi agresivní. Když jsem Agyra nakonec našel, velmi pečlivě jsem ho prohlédl a ke své úlevě nic nenašel. Za několik dní začalo doma něco smrdět a Agyr si začal kousat ocas ... když jsem se podíval blíž, ke svému velkému údivu jsem našel hnijící ránu po kousnutí.
|