Тема: Hierarchie
Показать сообщение отдельно
Старый 18.03.2010, 22:41   #12
saschia
Member

Отправить сообщение для saschia с помощью Skype™

Cau, ja som mala prvu suku vylozene dominantnu, obcas sme si museli vysvetlit kto je sef, ale to len v situaciach ked ja som chcela nieco, co ona vylozene nie (napriklad vycesat chlpy pri plznuti - to neznasala), alebo ze chcela ist otlkat nejaku suku, co som zas neznasala ja. To boli jedine casy, ked som ju musela "servat", cize vacsinou dvihnut do vzduchu a potom zlozit na zem a priklaknut, a nikdy ma pritom naozaj nepokusala, vacsinou len vrcala, cerila zubu a pripadne chnapala (to uz v ramci obrany), ale ani raz ma pritom neporanila. Mimo takychto ojedinelych situacii, ktore boli z jej strany nie tak utokom na moju poziciu, ako skor obhajovanim vlastneho nazoru, sme nemali ziaden konflikt. Nikdy som sa ani ja, ani ziadna zena v nasej rodine, nemuseli bat ziadneho utoku. Mojim babickam obcas robila neplechu na sposob kradnutia topanok, ovocia a prenikania do domu, ale vylozene bolo na nej vidno ze sa tym len zabava, a ked jej isli dat nejaku dobrotku tak aj ich posluchla a sadla si k miske. A niekedy aj doniesla nazad ukradnutu topanku, ked pekne poprosili ;o)
saschia вне форума   Ответить с цитированием