Ver post
Anterior 26-Mar-2010, 02:02 PM   #243
z Peronówki
VIP Member

Enviar un mensaje por MSN a z Peronówki Enviar un mensaje por Skype™ a z Peronówki
Predeterminado

Cita:
Originalmente publicado por Hanka Ver post
Puchatek!!!!! neprzeprzasaj se. U nikoho jsi o pomoc nežebrala, neboj se. Já jsem Carův problém sledovala od začátku. Agusia věděla, že stačí napsat a v Čechách se rozjede záchranná akce. Ale Agusia mu sehnala nový domov u tebe v Polsku, takže naší pomoci nebylo třeba. Až když Car pokousal tvojeho muže, tak jsem rychle volala Rudovi, a domluvili jsme přestěhování, dřív než by jej někdo uspal.
To je OK. Do budoucna víte, kde hledat pomoc, když bude nějaký vlčák v problému. Rudu tady zná každý a ví, že pro vlčáka jede i přes půl Evropy. Ať je bázlivý nebo agresivní, všem se snaží pomoct.
Tak na szybko:
Puchatek, nie przemuj sie. U nikogo o pomoc nie zebralas, nie boj sie. Prblem Cara obserwowalam od poczatku. Agnieszka wiedziala, ze wystarczy napisac a w Czechach rozpocznie sie akcja ratunkowa. Ale Agniszka znalazla mu nowy dom u Ciebie w Polsce, wiec nasza pomoc nie byla potrzebna. Kiedy Car pogryzl twojego mezy, zaraz zadzwonilam do Rudy i dogadalismy sie na przeprowadzke, zanim go ktos uspi.
To jest OK. Teraz wiecie, gdzie szukac pomocy, gdy jakis wilczak bedzie mial problemy. Rude zna tu kazdy i wie, zle dla wilczaka przejedzie i pol Europy. Czy jest strachliwy, czy agresywny, wszystkim stara sie pomoc.

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki no está en línea   Citar y responder