Thread: Akaša ArQeVa
View Single Post
Old 14-04-2010, 08:13   #72
rocco
REJPAL

rocco's Avatar

Default Jeník

Donedávna jsem se utěšovala tím, že exemplární idiot se může v tak malém společenství lidí, jako je okruh majitelů ČSV v ČR, vyskytnout jen snad jednou za 50 let. Omyl.

Jeník také píše sáhodlouhé příspěvky, volá na všechny světové strany, vnucuje se k lidem, kteří o něj vůbec nestojí, tváří se jako kamarád, sbírá informace, které ovšem posléze úplně překroutí, protože nechápe hlubší souvislosti, všemu rozumí nejlépe, lže o věcech, o kterých široký okruh (díky jeho vlastní "radioaktivitě") lidí ví, jak to bylo ve skutečnosti a snad tomu sám opravdu věří jak to prezentuje teď (aneb nemocný člověk, chorobný lhář), dělá pokusy na svých zvířatech, tentokrát ne "výcvikové", ale výživové a veterinární.

Omlovám se Jiřině, že jsem Jeníkovi uvěřila, že se u něho bude ČSV mít dobře. Na základní otázku - co bude s Akašou, když nebude hvězda a nebo nepůjde do chovu nám tenkrát odpověděl, že na tom vůbec nezáleží, že chce ČSV. Doba a podmínky na jeho pořízení se mi oopravdu nezdály v případě Jeníka vhodné, ale on v tom problém neviděl....

V zápětí začal na štěněti hledat kde který chlup jí roste pod špatným úhlem a běhat s ní na veterinu. Porušil kupní smlouvu, se psem je nespokojen, pomlouvá ČSV - Akašu vrátit nechce.....Na ČSV akci nikdy v životě nebyl. Psa žádného nevycvičil - zkoušku vloh u retrívra ani ZOPku u NO neberu opravdu jako výcvik.

Ta "chudinka" Akaša co trpí kde čím, co je potřeba ihned operovat či alespoň léčit by u normálního člověka byla normální mladá fena s normálními nedostatky v exteriéru, které jsou u ČSV běžné - dosud by neabsolvovala ani jednu narkózu, nikdo by na ní nedělal "vytrvalostní" testy u kola, netrpěla by onou "vážnou" potravinouvou alergií a byla by normálně schopna trávit maso.

VZKAZ PRO JENÍKA:

Pokud Akašu vrátíš a dáš navždy ruce od ČSV a raději i ostatních plemen pryč - možná si tě ještě budu alespoň trochu vážit. Jinak ti vřele doporučuji aby ses mi zdaleka vyhnul....

rocco jest offline   Reply With Quote