Thread: Łódź 2005
View Single Post
Old 10-05-2005, 09:42   #53
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Agnieszka
i zmieszany, bo to jeszcze taki mały, wstydliwy piesek...
OK, na poczatku. Ale chlopak szybko sie rozkreca.....

Quote:
(w tej chwili Varg leży tu obok, przy komputerze, i zabija mnie wzrozkiem
To lepiej wiecej nie pisz, bo jak tak dalej pojdzie to przeczytamy w gazecie: Pies bez powodu rzucil sie na wlasciciela...

Quote:
Na pamiętkę udało się zrobić zdjęcie (w sumie tylko jedno wyszło) z tego, jak psy się bawiły, zresztą i tak mało na nim widać.
U nas tez wiele zdjec nie bylo takie, jak oczekiwalismy. Ale to co mamy damy na siec.... Mam nadzieje, ze juz niedlugo.....

Quote:
A tak poza tym, to kurcze szkoda, że nie było jednak sę z Argentyny...ojjj, ciekawa byłam jego "wyroku" .
Ja tez. Ale z drugiej strony jak dziewczyny mowily, co sie dziala u drugiego Argentynczyka to wlos na glowie staje. U nich jest inny system oceniania - podobno ich sedzia dopiero w polowie sedziowania zalapal, jak ocenianie wyglada u nas... Krotko mowiac: najpier nie dawal zadnych tytulow, a oceny byly bardzo niskie, a potem dawal wszystkim doskonale i na dodatek tytuly...

Quote:
Jednym słowiem, w Łodzi bylo bardzo sympatycznie czekam z niecierpliwoscia na jakąś następną wystawę.
No to juz chyba w Warszawie w lipcu. Do tego czasu wilczaki beda wystawiane "osobno" - wiem, ze obsadzone jest wiele wystaw, ale juz bez tloku....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote