Thread: Akaša ArQeVa
View Single Post
Old 22-04-2010, 09:07   #103
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kalimero25 View Post
Terko, každý člověk s citem dokáže určit adekvátní zátěž svého psa, přesně jak říkáš, podle toho, jak je na tom daný pes. ČSV je navíc PES, kterých už Jenik vychoval opravdu několik. Není to jeho (ani můj) první PES.
A jaké další ČSV Jenik vychoval, jestli se můžu zeptat? Já jen, že podle mailu, který mi zaslal, si vybral ČSV právě kvůli dobrému zdraví..a s PP proto, aby mohl na fence chovat. A tím více byl překvapen údajnými zdravotními problémy..pokud tedy Jenik vychoval již několik čsv, jak ho mohla zdravotní stránka plemene tak překvapit?

Quote:
Tak tohle už ani nemůžeš myslet vážně :-). Několikrát už jsem tady zdůrazňovala, že všechny problémy, které tu popsal Jenik, rozhodně Akaša nemá, hovořil o nich jako o problémech plemene, ne problémech naší feny.
..hovořil o nich nejprve jako o problémech plemene, jejichž většinu dokazoval na Vaší fence..

Quote:
Netuším, kde jsi vzala to, že se Jenik snaží očernit "A" vrh Arqevy. Nikdy o celém vrhu nemluvil, dokonce nemluvil ani o našem "áčku". Poukazoval na problémy čsv jako plemene.

Znovu opakuji, o Arqevě jako celku, či jednotlivcích tohoto vrhu nikdo z nás nemluvil.
To je jednoduché, vzhledem k tomu, kolik má Vaše fenka, podle Jenika nedostatků a problémů, a vzhledem k tomu, že nejste ani jeden ochoten, přijet nebo pro Vás jednodušeji pozvat alespoň "hlavní lidi" (všechny naráz!) a ukázat jim fenku, čímž by se vše velmi jednoduše vyřešilo (všichni dotyční by viděli, že je opravdu v pořádku a žádné nedostatky nemá)..dívají a zkoumají ostatní zbylá štěňata tohoto vrhu, která jsou "vidět" a porovnávají. A to nemusí být každému příjemné.

A to je to, nač asi naráží Terka..není jí příjemné, že si okolí její fenky všímá více, než jiných čsv, protože ona je sestrou té Vaší fenky. Nechápu Vaši logiku..proč si nevyčlenit jeden den na nějakou čsv akci (třeba zoo v praze-nemusíte nikam jezdit), fenku uvidí kupa lidí, uvidí, jestli je nebo není ok. Podle Vás je v naprostém pořádku, tak nevím, čeho se bojíte. Ukončíte tak pro Vás i ostatní tyto nepříjemné diskuse a obě strany budou mít jasno.
yzengrin jest offline   Reply With Quote