Thread: Hárání ???
View Single Post
Old 22-04-2010, 11:51   #22
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Co sa falosnej kotnosti tyka, s tou mam bohuzial skusenosti dost. Zatial mi fena harala 4 krat, teraz tak polorozbieha (uz par mesiacov - nevie sa akosi rozhodnut) dalsie. 1 haranie v 1.5 roku, tam nebolo nic, len sa to trochu tahalo. Po druhom harani falosna kotnost, zacala tvorit mlieko, nasi sli pre istotu na sono (ja som bola dlhodobo v zahranici), ci neni naozaj kotna, vet odporucil znizit prijem tekutin, zvysit pohyb a nedovolit ziadne norovanie ani zvlacanie "steniatok". Tretie haranie bola kryta, mala stence, vsetko v poriadku. Stvrte haranie falosna kotnost, odmietanie prechadzok, zravost sa svorku pirani. Priebeh ale nie taky silny, ako prvy krat. Aby nepriberala, tak som presla na dietne granule, zravost ju vdaka nim presla sama od seba ;o) Teraz sa zas "hara" ale pomalsie to rozbieha, nemame na okoli ziadne psy co by jhu trosku postimulovali. Vzdy ked je na psom hoteli so psiskami, tak rozbehne haranie, dojde domov a prerusi. Tak som zvedava, teraz je zas na hoteli akozto sluzobna cesta, a kedze chcem kryt tak ju tam asi necham kym sa nerozbehne naplno (ak sa zacne rozbiehat, samozrejme iba).
saschia jest offline   Reply With Quote