Thread: Hárání ???
View Single Post
Old 22-04-2010, 12:03   #23
mellorn
Member

mellorn's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marianka.W View Post
Tak to byla snad první věta, kterou nám na střední škole řekli, že prevence je nejlepší způsob jak se vyhnout problémům. S tím samozřejmě nemůžu nesouhlasit. Ale zase na druhou stranu nic se nemá přehánět. Myslím, že stejně jako u člověka stačí, když se na psa jednou za rok koukne veterinář při očkování. Mám trochu pocit, že zbytečně strašíš sama sebe a kazíš si tím radost z toho, že Arwen v podstatě zdravá je. Sice nechovná, ale až na ty kyčle zdravá. Nebo ji trápí ještě něco dalšího?
momentalne ji netrapi nic.krome te invaginace a kycli mela akorat jednou nejaky zanet na uchu,jako stene trpela na zanet tretich vicek,to jsme byli na veterine furt. po roce zivota se to nejak upravilo,vet rikal,ze prvni rok je u psu trochu kriticke obdobi,ale ze z toho vyrostla.
ja se te pyometry bojim,to mas pravdu,ale i kdyz rozumove si rikam,ze neni duvod se nejak nervovat,co ma prijit,tak prijde,ale pocitove to nejak nejsem schopna ovlivnit. navic me "vydesila" kamaradka,ktera mela dve samojedky,ze u nich pyometra byla a ze se to spatne poznava a priznaky se muzou prehlednout a kdyz uz fena nezere nebo ma nejaky vytok,tak byva snad skoro pozde,ale zachranit se da...tak se snazim ziskat max.informaci a neco v te prevenci udelat.

jinak arwen se hara 8.den,zatim je v pohode,psiska si nas nevsimaji {asi tim,ze se jim spis vyhybame a chodime rano po pate a vecer mimo prahu}
mellorn jest offline   Reply With Quote