Quote:
Originally Posted by Bára
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda je normální, že skoro v pěti měsících váží moje čubinka jen 17 kilo? Není vůbec hubená či vychrtlá, naopak jí dávám žrádlo, jakoby už vážila aspoň 20 kilo.
Počítala jsem, že pes roste hlavně do půl roka, takže jsem si myslela, že v pěti měsících už by mohla mít teda tak 25 kilo (s tím, že dospělá bude vážit kolem 30ti)
|
17 kilo je naprosto v pohode. Do vysky poroste nejmene do 7 az 8 mesicu, takzeje casu az az. Vzdyt ji byly 4 mesice, ci 4,5 cca. To se ti zda malo 17 kg? Po tech 8 mesicich pak bude jeste mohutnet, v 8 bude vysoka a hubena pak zesiluje. Nevidela jsi jak vypadaji vlci adolescenti?( nebo i jakykoliv jiny savec adolescent)... Jeji mama ma 33-34 Kg a to pri svych 67 cm je dost mohutna, rozhodne ne hubena. Drac ma ted cca 20 Kg a to je samec. Nechavej tomu vetsi volny prubeh, zadna krec. Jen naokraj, pises ze kdyz das 1 Kg masa tak se steneti muze neco stat, jak to myslis, moc tomu nerozumim? Taky s tim fosforem moc nechapu. Dik za odpoved, zdravi vas Asa. Snad me to priste vyjde, mel jsem naky zakazky o vikendu, nezvladal jsem.