View Single Post
Old 11-05-2010, 16:19   #23
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Psy mám proto, aby s námi žili. Takže jsou venku na zahradě, uvnitř domu, někdy spí venku, někdy s námi v posteli. Nikdy jsem nevyužíval psí hotely nebo podobná zařízení, protože s námi jezdí i na dovolenou. Prostě jsme jedna smečka.
Tak jest, i kdyz zatim nemam zahradu. Jinak Dakous se zasadne somruje na postel nebo gauc, kdyz tam nikdo neni. Rychle pochopil, ze jako se nevyspime my s nim, tak on s nama taky ne. Na gauc se obcas nasomruje i kdyz tam jsme a koukame na TV nebo jime. Co se tyka postele, spi u ni nebo na pelechu a do postele vleze az rano, kdyz jeden z nas vstane, aby mel dost mista :-). Nejlepsi je ale, kdyz je rozestlano a neni tam nikdo. To tam sebou flakne, obcas se i zavrta do periny a chrni dal. Zrovna ted v sobotu mne vzbudil stekanim v 7 rano. Vstal jsem, ac ospaly, protoze jsem uz nemohl usnout, sel si udelat kafe a kdyz se vratim, Dakous spokojene oddechoval v moji perine. Kdybych si byl k nemu lehnul, odvalil by se na druhy konec postele a nakonec mozna i slezl dolu. Pred par mesici mne pobavil, kdyz jsem ho sledoval jak vlezl do postele, lehl si, potom si prackou prihrabnul k sobe polstar a polozil si na nej hlavu :-D.
jerabekj jest offline   Reply With Quote