View Single Post
Old 22-05-2005, 14:38   #19
Agnieszka
Distinguished Member

Agnieszka's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rona
Może nawet wygra?
Ee nieee, nawet na to nie liczyłam Zajeliśmy na 20 psów miejsce... 20 , czyli ostatnie, ale jestem i tak szalenie szczęśliwa z tych zawodów - super zabawa! bardzo, bardzo fajnie Varg zdobył 73 pkt. na 100 mozliwych, czyli ocenę bdb., do pierwszej klasy jednak nie zdaliśmy, ale będzimey dalej próbowac, może już w Warszawie na zawodach, zobaczymy Sympatyczny sędzia, oceniał surowo, bardzo fajnie zresztą, a na sam koniec stwierdził, że w jego rodzinnej Francji bardzo żadko kiedy pokazuje się jakiś wilczak na zawodach. Ogólnie był, jak mówił, zaskoczony różnordnością ras, bo trochę tych psów różnorakich było. Ela rozmawiałam z tą panią od belgów z Poznania, pdobno Ci powiedziałą, że Varg 93 zdobył )) Oj chciałabym, ale liczę, że następnym razem się jakoś uda A co najfajniejsze, to pierwsze trzy miejsca zajęły nasze pieczurkowate psy, to znaczy z naszego szkolenia No i dziś już nie było żadnych niespodzianek ze strony Varga, chociaż chodził starsznie wolno. Oj, on śmieszny jest: zrobił źle przeszkodę, zatrzymał się i popatrzył po publice "No gdzie te oklaski?!" Ale bardzo mi się podobało.
Agnieszka jest offline   Reply With Quote