View Single Post
Old 14-06-2010, 07:30   #5
GRABA
Senior Member

GRABA's Avatar

Ja to zakręcona jak cholera jestem……….
Pojechałam na wystawkę tylko po to, żeby zdobyc ostatnie upragnione CWC z Unką i zadebiutowac z Chantalką (w sensie sprawdzic na ile już moja praca nad jej charakterem poszła do przodu). Tym razem „trzęsawkę” miałam przy Chanti, zatem dla Unki już mi zabrakło chyba nerwów, dlatego niemal każdy ruch Unki udało mi się poprawic bez większych emocji, wreszcie zwracałam uwagę na ustawienie łap, chocby po najmniejszej zmianie ich ułożenia przez Unkę – no i fuks, bo robiłam to przed tym zanim sędzina spojrzała na sucz. W dogrywce, nie było szansy na pokazanie Unki – powód oczywisty jak diabli – pierwszy raz Unka i jej ukochany podhalan spotkali się na wspólnym ringu, a że ten pobiegł pierwszy, więc Unka już tylko mogła go gonic. Mała Chantalka, natomiast widzę, że w stadzie csv czuje się świetnie, natomiast na BISach musiałam ciągle ją korygowac, bo szukała Unki i innych sobie podobnych. No ale udało się i stanęłyśmy w iście doborowym towarzystwie na podiumJ (brawo Aneta!!!! – obie zawojujecie jeszcze wiele wystaw) Dzięki za fajną atmosferkę. Dla mnie jednak największa wygrana należy się Magdzie i Bidonowi. Dziewczyna pokazała, że dorosły csv „z odzysku” może także „wyjśc do ludzi” i w dodatku może być prezentowany na wystawie – super!

http://darwilka.blogspot.com/

GRABA jest offline   Reply With Quote