View Single Post
Old 27-05-2005, 04:51   #5
Jirda
Junior Member

Jirda's Avatar

Send a message via ICQ to Jirda

Zdravím všechny.
Myslím si, že tu bylo napsáno snad vše potřebné, ale nedá mi to, abych se nepodělil o svůj zážitek.
Když jsem se jednou vracel se psem domů, tak se na zastávce nachomýtl jeden ožrala, který si chtěl moji fenku pohladit. Když jsem mu to nedovolil, tak se chtěl hned rvát. To ovšem neměl dělat. Jednu ode mne koupil a pokračoval jsem v cestě domů. Doma jsem sbalil ještě další 2 moje pesany a šel jsem je venčit s úmyslem si zrovna zajít do obchodu. Tam jsem pesany odložil a šel nakupovat. Upozorňuji, že pesani měli náhubky, ale nebyli uvázáni. Když jsem stál ve frontě u pokladny, ozval se z venku řev. Nákup nenákup, vyběhl jsem ven. Naskytl se mi nádherný pohled. Moji pesani byli na místě, ale místo, aby leželi, ak seděli a zuřivě štěkali na člověka, který byl na 2 kroky od nich. Byl sehnutý, jak je chtěl pohladit, ale bál se pohnout. Málem si nadělal do kalhot. Řvali jeho kamarádi, aby vůbec sehnali majitele. Poznal jsem v něm člověka ze zastávky. Naštěstí si už na nic nevzpomínal. Uklidnil jsem pesany a šel dokončit nákup. Potom už byl klid.