View Single Post
Old 15-06-2010, 21:55   #72
samak
Junior Member

Ahoj moc ti neporadim, ale treba te potesi ze demolicniho psa nemas sama
Sam od malicka vyleval vodu, stal v misce obema packama, pinkal misku po kotci. Praktioval to tak ze se napil a pak okamzite misku vylil. Obcas to dela i ted nebo kdyz mu daji vodu treba v hospode tak ji ma tendenci vylejvat.
A to okusovani a demolovani vseho to bych ti napsal dlouhej seznam co vsechno znicil. Specializoval se na plasty a drevo. Okusoval zidle, stoly, plastove zidlicky na zahrade je doted nemuzeme mit. Ale jak starne tak uz je to lepsi ale to neznamena ze to do nej obcas nevjede.

S pozdravem Lada

Quote:
Originally Posted by Vlkodlak View Post
Můj "problém" není zrovna závažného charakteru, ale dobrá rada by se hodila. Mám osmiměsíční příšeru, v bytě, momentálně žijeme v trošku provizorních podmínkách, tzn. že je na menším prostoru v dosahu spousta lákavých, ale potenciálně nebezpečných věcí, takže pokud je sama doma, zavírám jí do obrovské transportní přepravky (je na ni naučena od malička, chodí do ní i dobrovolně někdy spát - v noci jí nechávám otevřené dveře a ona bere přepravku jako svoje doupě, neni doma nijak exra dlouho sama, pohybu a zábavy se psy má taky dost, takže sres bych s klidným svědomím vyloučila). Ale smyslem života pro mojí bestii je kousání a odkousávání úplně všeho. Přepravku má vystlanou dekama, ale každou deku nejdýl do 3 dnů nasápe na maličké proužky tak, že se s ní nedá dělat nic jiného než vyhodit. A k tomu kousání ještě zvrhává hrnec s vodou (tedy misku), takže po každém návratu domu jen vyndám cáry hadrů a vytřu přepravku. Problém je, že už nevim, co jí do té přepravky dávat, neb mi dochází deky, hadry, zásoba starých povlaků, starých triček, ..Zkoušela sem jí dát suché seno, ale prolila ho vodou tak, že sem ho musela vyhodit a měnit seno 6x denně prostě nelze. V boudě má kost na kousání, ale deka je deka Máte někdo podobnou zkušenost a našli jste řešení, co pod bestii dát, aby neležela na plastu? Něco zubům a voděodolné. Děkuji za případné návrhy.
samak jest offline   Reply With Quote