Ver post
Anterior 17-Jun-2010, 12:52 PM   #83
Dušan
Junior Member

Predeterminado

Cita:
Originalmente publicado por Bára Ver post
Aha...no naše feňule je třeba dámička a do mokrýho si nelehá...:-D

Možná u feny teda nemám autoritu, ale nejsem si vědoma toho, že bych jí ustupovala nebo byla nedůsledná. Je fakt, že já s ní mám nejmenší problém, je to max třikrát do měsíce, kdy je hodně neodbytná i vůči mně. Ale slabší články rodiny, ty tedy trpí. A to už fena přezubila...a zdá se to spíš horší :-)

Úplně nejšílenější to je, když se jdeme koupat. Jak je pak rozdováděná z vody a osvěžená, to by nás snad samou radostí zakousla na jednu hromadu.
No já mám už asi desátého psa (šesté čsv), ale takovou hysterku, co mám doma, jsem teda nezažil. Od štěněte ji odnaučuju kousat lidi. Co bezpečně fungovalo na jiné, se u ní míjí účinkem. Bití - akorát tenkým proutkem přes zadek, to snad zabere. Nejlepší zkušenosti mám s důrazným Nesmíš!, ale není to jen o hlasitosti, ale spíš o výrazu. Nevím, zdá se mi, že naši miláčci velmi dobře přečtou výraz naší tváře, protože kolikrát stačí i ten, beze slov. Asi poznají, že teď už ale přestřelili... Jo a pije z hrnce, který je za obě uši pevně přidrátovaný v rohu kotce, jinak by ho hned převrátila nebo ho potahala po celém dvoře.
Dušan no está en línea   Citar y responder