View Single Post
Old 18-06-2010, 21:19   #85
Witek
Plessowy wilczak

Witek's Avatar

Quote:
Originally Posted by Grin View Post
Fajne mi nic nierobienie... A to bieganie dwa razy w tygodniu po torze agility przeplatane treningami posłuszeństwa? Dojeżdżanie w tym celu kilka razy w tygodniu z Pszczyny do Katowic? Dogtrekkingi? Hę, hę? A poza tym, jak byście tam wczoraj byli, to dzisiaj również i Wy przyjmowalibyście gratulacje, więc bez takiego gadania.

W ogóle to chciałam jeszcze, żeby nie wyszło na to, że to tylko ja się angażuję w treningi z psem, pokazać konstrukcję autorstwa mojego Pomysłowego Dobromira, czyli Jacka, którą wykombinował, żebyśmy mogli poćwiczyć skoki przez przeszkody przed egzaminem. Składa się z dwu statywów oryginalnie przeznaczonych do mocowania lamp fotograficznych, jednego kija od mopa i dwu sznurówek.
No ale nie odnosimy żadnych sukcesów w tym co robimy. A co do egzaminu przyznaję się- stchórzyłam. Ale i wolnego nie bardzo miałam jak zabrać...

A co do Jacka to z niego mega pomysłowy dobromir. Pamiętam target zrobiony przez niego na nasze pierwsze SPP. Był naprawdę genialny!
No ale nie powiem żeby mi nie było przykro, że popsuliście Łowcy skok. Był niepowtarzalny