View Single Post
Old 06-06-2005, 20:31   #37
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Narvana
Cos mi sie przypomnialo jak zobaczylam foty..."Belka jaka ty gruba jestes"
Zgadza sie... Ale teraz jej juz tak nie mowimy.... Choc ja zawsze mam obiekcje, aby umieszczac takie fotki bo zadne suczysko w ciazy nie wyglada zbyt ladnie...

Quote:
Originally Posted by Joanna
To pierwsze zdjęcie jest BOSKIE! I jakie mam króciuteńkie łapeczki!!!! Margo - ale szczeniakom będziecie te łapki wyciągać? Bo jak nie, to przyszli szczęśliwi posiadacze maluchów będą domagać się szczudeł do każdego szczeniora
Wystarczy, ze nie odziedzicza talentu mamusi do znajdywania jedzenia. Ona na pustyni potrafilaby przybierac na wadze...

Quote:
Margo, jak mogłaś nie zamieścić TEGO zdjęcia???!!!!! Toż to mistrzostwo świata. Beczułka jak nic
Moment, moment. Z fotkami ja sie dopiero rozkrecam...

Quote:
Originally Posted by Agnieszka
Jak szacujecie, kiedy będą maluszki?
Jeszcze jakies dwa tygodnie..

Quote:
i już macie jakieś imiona dla przyszłych D-...? )
Imiona - mamy juz na kilka nastepnych miotow. Jak jest cos ciekawego (unikalnego) to sobie notujemy. Czesc potem skreslamy, czesc zostaje. Nie zostawiamy tego na ostatnia chwile...

Quote:
A poza tym, to chyba imiona wybiera się po urodzeniu szczeniaków? Tak, żeby nie zapeszać...
Tzn kazdy ma ulubione imie - zapeszaniem jest nadawanie go szczeniakowi, ktorego jeszcze nie ma... Ale trzymanie w zapasie to w sumie co innego...

Quote:
Originally Posted by Rona
Na co dzień subtelna 'drobna blondyneczka', a tu wygląda na szerszą od Bola!
Ona tu nie wyglada - ona na tej fotce juz jest szersza od Bola.... Zaraz po tym zdjeciu jechalismy na USG...

Quote:
A czy mały Diabeł Cymbałkowaty już wyjwchał do dalekiej Danii?
A myslisz, ze dlaczego latalismy aby sobie znalezc dla Camio jakies zastepstwo.... Na tej fotce jest wlasnie z Peterem - swoim wlascicielem.

Quote:
Originally Posted by Rona
Margo, przypnijcie jej taśmą klejącą ogon pod brzuchem i weźcie szybko na wystawę do Włoch!!! Teraz miałaby wielkie szanse na BOB-a
RZECZYWISCIE!! Teraz juz nie damy rady jej zglosic, ale za rok.....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote