Quote:
Originally Posted by Narvana
Cos mi sie przypomnialo jak zobaczylam foty..."Belka jaka ty gruba jestes" 
|
Zgadza sie...

Ale teraz jej juz tak nie mowimy....

Choc ja zawsze mam obiekcje, aby umieszczac takie fotki bo zadne suczysko w ciazy nie wyglada zbyt ladnie...
Quote:
Originally Posted by Joanna
To pierwsze zdjęcie jest BOSKIE! I jakie mam króciuteńkie łapeczki!!!! Margo - ale szczeniakom będziecie te łapki wyciągać? Bo jak nie, to przyszli szczęśliwi posiadacze maluchów będą domagać się szczudeł do każdego szczeniora 
|

Wystarczy, ze nie odziedzicza talentu mamusi do znajdywania jedzenia. Ona na pustyni potrafilaby przybierac na wadze...
Quote:
Margo, jak mogłaś nie zamieścić TEGO zdjęcia???!!!!! Toż to mistrzostwo świata. Beczułka jak nic 
|
Moment, moment. Z fotkami ja sie dopiero rozkrecam...
Quote:
Originally Posted by Agnieszka
Jak szacujecie, kiedy będą maluszki?
|
Jeszcze jakies dwa tygodnie..
Quote:
i już macie jakieś imiona dla przyszłych D-...?  )
|
Imiona - mamy juz na kilka nastepnych miotow. Jak jest cos ciekawego (unikalnego) to sobie notujemy. Czesc potem skreslamy, czesc zostaje. Nie zostawiamy tego na ostatnia chwile...
Quote:
A poza tym, to chyba imiona wybiera się po urodzeniu szczeniaków? Tak, żeby nie zapeszać...
|
Tzn kazdy ma ulubione imie - zapeszaniem jest nadawanie go szczeniakowi, ktorego jeszcze nie ma... Ale trzymanie w zapasie to w sumie co innego...
Quote:
Originally Posted by Rona
Na co dzień subtelna 'drobna blondyneczka', a tu wygląda na szerszą od Bola! 
|
Ona tu nie wyglada - ona na tej fotce juz jest szersza od Bola.... Zaraz po tym zdjeciu jechalismy na USG...
Quote:
A czy mały Diabeł Cymbałkowaty już wyjwchał do dalekiej Danii?
|
A myslisz, ze dlaczego latalismy aby sobie znalezc dla Camio jakies zastepstwo....

Na tej fotce jest wlasnie z Peterem - swoim wlascicielem.
Quote:
Originally Posted by Rona
Margo, przypnijcie jej taśmą klejącą ogon pod brzuchem i weźcie szybko na wystawę do Włoch!!! Teraz miałaby wielkie szanse na BOB-a 
|
RZECZYWISCIE!! Teraz juz nie damy rady jej zglosic, ale za rok.....