Thread: Hlidani stenete
View Single Post
Old 07-08-2010, 16:50   #14
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Stela View Post
Souhlasím.... Také bych ráda hlídala, ale moje smečka k sobě nikoho nepusí. Malá ano, ale to je otázka času. Je to škoda, taky bych byla ráda, kdyby se se všemi svými dětmi kamarádila.
Mám 2 feny a 1 psa, takže je to taky poblém, ale vždy jsme to vyřešili. Když k nám přišla na hlídání fenka, tak jsme je prostě s Danym střídavě pouštěli na zahradu a vždy byly budto naše dvě nebo ta návštěva v kotci. A se psem to je obdobně.

Quote:
Originally Posted by Tyger View Post
Na chovatelku jsem myslela, ale bydli pri Brne a to je pro mne kousek odruky ... A hotel, uz jsem dostala i takovou radu, ale momentalne na to nemam penize... Hlidani vacsinou zajistit vim, jen ted to proste nevychazi
Vůbec nechci být zlý, ale na tohle musí myslet každý, kdo si psa pořizuje. Pes stojí peníze a když na to nemám, nemohu si ho pořizovat. Ke mně jezdili majitelé ze Stuttgartu, dovezli fenu, odjeli domů, jeli na dovolenou. Vrátili se domů, vybalili věci a jeli si pro fenu.
Prostě buďto se podřídím potřebám psa (popř. je zajistím náhradním způsobem), nebo si ho nepořizuji. Můžou přijít i takové situace, kdy majitel musí třeba na měsíc do nemocnice, co potom ?
Pavel jest online   Reply With Quote