Quote:
Originally Posted by Stela
Souhlasím.... Také bych ráda hlídala, ale moje smečka k sobě nikoho nepusí. Malá ano, ale to je otázka času. Je to škoda, taky bych byla ráda, kdyby se se všemi svými dětmi kamarádila. 
|
Mám 2 feny a 1 psa, takže je to taky poblém, ale vždy jsme to vyřešili. Když k nám přišla na hlídání fenka, tak jsme je prostě s Danym střídavě pouštěli na zahradu a vždy byly budto naše dvě nebo ta návštěva v kotci. A se psem to je obdobně.
Quote:
Originally Posted by Tyger
Na chovatelku jsem myslela, ale bydli pri Brne a to je pro mne kousek odruky ... A hotel, uz jsem dostala i takovou radu, ale momentalne na to nemam penize... Hlidani vacsinou zajistit vim, jen ted to proste nevychazi 
|
Vůbec nechci být zlý, ale na tohle musí myslet každý, kdo si psa pořizuje. Pes stojí peníze a když na to nemám, nemohu si ho pořizovat. Ke mně jezdili majitelé ze Stuttgartu, dovezli fenu, odjeli domů, jeli na dovolenou. Vrátili se domů, vybalili věci a jeli si pro fenu.
Prostě buďto se podřídím potřebám psa (popř. je zajistím náhradním způsobem), nebo si ho nepořizuji. Můžou přijít i takové situace, kdy majitel musí třeba na měsíc do nemocnice, co potom ?