Thread: Hlidani stenete
View Single Post
Old 07-08-2010, 17:50   #16
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Vlkodlak View Post
Potom dám dotaz na wolfdog a někdo se najde, případně se psa ujme Pavel, který je přece vždy připraven a nikdy ho nic nevyvede z míryD A lituju teda chovatele, který musí být vždy připraven hlídat všechna svoje prodaná štěňata a podřídit život tomu, jestli se nový majitel rozhodne ject na dovolenou, na praxi, na služebku, na zahraniční stáž...Možná by to jednou šlo bez poučování.
Vlkodlaku, bohužel se ke mně, jako k adminovi, za ta léta dostalo tolik smutných příběhů, že to prostě jinak, než s komentářem nejde. Pokud jezdím na služebky nebo na zahraniční stáže a nemám možnost, aby mi psa někdo pohlídal, tak si ho nepořizuji. Na dovolenou jsme psy brali vždy s sebou (mám 3) a pokud to nešlo, tak jsme prostě dovolenou trávili na psích táborech. Když si pořídíš dítě, tak ho taky nestrčíš do děcáku, protože chceš jezdit na dovolenou nebo na služebky nebo na praxi. Prostě mu musíš podřídit svůj životní styl nebo si ho nepořizovat.
Za ta léta už tady byla halda čévéček, která skončila v útulcích jen proto, že majitel musel odjet na zahraniční stáž, musel se přestěhovat, nemohl ho mít kvůli sousedům, neměl peníze, nesnášel se s druhým psem atd. atd. V tomhle případě kašlu na lidi, je mi líto těch psů !!!
Pavel jest offline   Reply With Quote