Citation:
Envoyé par leśniczyna
sędzina powiedzialqa, ze demolka musi nabrac obycia wystawowego i... troche przytyc 
|
O to sie nie martw. Lepiej niech bedzie teraz lzejsza - masy dostanie w odpowiednim czasie. Wiesz, to tak jak mowa spece: "To wilk, a wilk ma byc szczuply"...
Citation:
Envoyé par leśniczyna
porownania szczeniat w rasie nie bylo, poszlismy oboje na bisa szczeniakow, wiec.. chyba wpiszesz nam takze najlepsze szczenie 
|
Niestety - to tytul, ktory dostaje szczeniak wybrany w ringu podczas porownania. Jedyne co moglam zrobic to wymazac ten tytul pieskowi....
Citation:
Envoyé par leśniczyna
na bisie bylo mnostwo psow, za ringiem ludzie gwizdali i machali zabawkami, to bylo za duzo jak na demolke. Byla pobudzona, zamiast klusem ruszyla galopam, nie bylo zadnych szans.
|
To Wasza PIERWSZA wystawa!

JA bym zrozumiala, gdybys startowala z championem. Wtedy juz mozna cos wymagac...
Citation:
Envoyé par leśniczyna
Szczerze mowiac piesek, ktory wygral, mnie do gustu nie przypadl, bardziej mi sie podobalo 2. miejsce.
|
Widze, ze majac psa ze Slowacji widzisz juz roznice miedzy typem slowackim, a wczesniejszym czeskim...

Chcesz dolaczyc do Rony, Joanny i Gagi podczas sedziowana nastepnej europejskiej?