Afficher un message
Vieux 13/06/2005, 15h12   #37
z Peronówki
VIP Member

Envoyer un message via MSN à z Peronówki Envoyer un message via Skype™ à z Peronówki
Par défaut

Citation:
Envoyé par leśniczyna
sędzina powiedzialqa, ze demolka musi nabrac obycia wystawowego i... troche przytyc
O to sie nie martw. Lepiej niech bedzie teraz lzejsza - masy dostanie w odpowiednim czasie. Wiesz, to tak jak mowa spece: "To wilk, a wilk ma byc szczuply"...

Citation:
Envoyé par leśniczyna
porownania szczeniat w rasie nie bylo, poszlismy oboje na bisa szczeniakow, wiec.. chyba wpiszesz nam takze najlepsze szczenie
Niestety - to tytul, ktory dostaje szczeniak wybrany w ringu podczas porownania. Jedyne co moglam zrobic to wymazac ten tytul pieskowi....

Citation:
Envoyé par leśniczyna
na bisie bylo mnostwo psow, za ringiem ludzie gwizdali i machali zabawkami, to bylo za duzo jak na demolke. Byla pobudzona, zamiast klusem ruszyla galopam, nie bylo zadnych szans.
To Wasza PIERWSZA wystawa! JA bym zrozumiala, gdybys startowala z championem. Wtedy juz mozna cos wymagac...

Citation:
Envoyé par leśniczyna
Szczerze mowiac piesek, ktory wygral, mnie do gustu nie przypadl, bardziej mi sie podobalo 2. miejsce.
Widze, ze majac psa ze Slowacji widzisz juz roznice miedzy typem slowackim, a wczesniejszym czeskim... Chcesz dolaczyc do Rony, Joanny i Gagi podczas sedziowana nastepnej europejskiej?

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Réponse avec citation