Quote:
Originally Posted by Gaga
U lala...z moich obserewacj - tak wkurzyc Margo to jest sztuka ! 
|
Zgadza sie. Bo ja taka milujaca pokoj osoba jestem, a wilczaka mam w ramach dowartosciowywania sie
Quote:
Dotnelo Cie niestety nader powszechne zjawisko - nic na to nie poradzisz niestety ....szkoda ze tak ludzie traca wiare w swiat.
|
Zgadza sie - przypuszczam, ze z tego powodu wiele osob sobie odpuszcza... Mi wystarczylo zerkniecie na spotkaniu na boki i .... samopoczucie o wiele lepsze, ale niesmak pozostaje...
Quote:
Nic sie nie przejmuj - serwis macie wieeelki, bez wspomnanych artykulow nie padnie a autor niebawem sam wpadnie na to co zrobil  .
|
Gdzie tam... Poprzecinaja mu kable telefoniczne, aby do nas nie dotarl.
Problem w tym, ze Hartl nie ma dojscia do internetu i lyka caly kit, ktory mu wcisna. To widac chocby po pismie - jest tam kilka bledow, ktore zaraz wskazuja na osobe, ktora mu to pismo podsunela...
Quote:
Wilczaki sa na tyle mloda rasa ze dotychczas wydawalo sie ze powszecne numery jej hodowcow nie dotycza a tu puk!puk! dzien dobry - my swinstwa i przekrety juz jestesmy - cieszycie sie? .
|
Eeeee.....ale czy ktos byl tak naiwny i liczyl, ze nigdy nie bedzie walk i sprzeczek.

W kazdym raze siedzac w tym temacie musze powiedziec, ze codziennie sa jakies rozgrywki. Ale jak dotad byly one prowadzone ja pewnym poziomie. I gdy jedziesz na spotkanie, oboz, czy wystawe to tego nie jestes w stanie odczuc. Nadal sytuacja w tej rasie wyglada swietnie....
Cale szczescie, ze przypadek o ktorym pisze to margines, i pewnie taki pozostanie, bo nawet ludzie w Czechach maja tego dosyc. Mi po prostu opadla szczeka na widok sztuczek do jakich sie posuneli...
Quote:
NIe przejmuj sie Margo - witaj w "normalnym" swiecie i badz silna - Wasza praca-Wasze wilczaki-Wasz sukces....a reszte -olac!
Gaga ( ktora malo co juz dziwi choc niezmiennie wkurza) i Giga
|
Dzieki!

Prawde mowiac cos osiagneli - ale cos calkiem przeciwnego niz to, czego oczekiwali...