View Single Post
Old 16-08-2010, 15:21   #29
admin
Moderator

admin's Avatar

Quote:
Originally Posted by rocco View Post
Toto není pravda - chovatelka foto neposlala !!!!!!!!!!!! Takže opět lež. Foto dovolil stáhnout ze stránek třetí člověk (netuše, že fotka bude manipulována) - proč je ale ořezán copyright ?????? Já ho tam nedávám jen tak pro zábavu - nevadí mi, když mé fotky někdo použije (kromě wolfdogu) , ale vždy požaduju zachování copyrightu. Tuto fotku wolfdog ukradl a ořezal - to mi vadí a jak je vidět nejen mě - takže anonymní admine - ověř si informace, které zde prezentuješ raději sám předem - a piš česky cizí jazyk v českém fóru není povolen a můžeš se zablokovat )))))).
I'm sorry but I will not be a part of your internal dirty games and personal wars.
My answer is - please inform yourself before you write ANY accusations. I GET THIS PHOTO. It WAS sent by the breeder: http://www.wolfdog.org/drupal/en/gal...ubcat/1/13524/
together with the advertising for this dog. I was asked to publish it.

For me it is not problem - I will remove it tomorrow. I will also not accept ANY advertising of this breeder because I fed up with such kind of discussion. I will not allow you to abuse this site for any personal wars by starting any invented stories.
admin jest offline   Reply With Quote