View Single Post
Old 16-08-2010, 15:53   #35
Helenasotis
Junior Member

Helenasotis's Avatar

Quote:
Originally Posted by Admin View Post
We edit (crop, convert and rotate) only photos which are added to the database as they must fit to the standards. But the copyrights which are on them are not intentionally removed.
Potom tedy já za svou osobu důrazně žádám, aby mé fotografie nebyly pro účely databáze editovány vyjma zmenšení.
Jediná kritéria pro náhledy do DB jsou 300 ob delší strana většího náhledu a 150 ob menšího náhledu - to lze naprosto bez problému dodržet pouhým zmenšením originálu, ořezávat opravdu není třeba. Pokud chcete argumentovat tím, že pes pak bude na náhledu "příliš malý", tak si dovolím podotknout, že za prvé má každý možnost se podívat na fotku ve velkém v galerii daného psa, za druhé já na svých stránkách také používám náhledy u infa o vrhu o velikosti 300 ob delší strany (přesně tedy 300x200) a je to zcela dostačující a alespoň mají fotky jednotný vzhled a stránka vypadá mnohem upraveněji - http://www.sotis.eu/Odchovy/vrh-c-sotis.

Mé fotky jsou upravené tak, jak si je přeji já prezentovat - při zachování poměru stran 3:2 (až na řídké výjimky) a hlavně při respektování nějakých kompozičních pravidel (to především!). Ořezáváním pro databázi dělá wolfdog z mých fotek paskvily - NEPŘEJI SI DODATEČNÉ ÚPRAVY MÝCH SNÍMKŮ vyjma čistého zmenšení při zachování poměru stran pro účely databáze.
Předem velmi děkuji za respektování tohoto přání

Helena

Helenasotis jest offline   Reply With Quote