View Single Post
Old 17-08-2010, 17:32   #20
Edenseveru
Junior Member

Tak jsem byla upozorněna , že se tu píše o mém "dítku"
Jak píše Daniela, ono to bude mnohem složitější ...
Libor se sice neozval, ale musím se přiznat i kdyby jo , neuměla bych mu nějak plnohodnotně poradit.
Ten problém je opravdu mezi Trewisem a spolubydlícím a zřejmě to tu není možné vyřešit.
Trewise jsem náhodou nedávno hlídala po dobu celého týdne.
Měla jsem z toho týdne tak trochu strach, že to zas bude okřikování - hlavně ze strany mojich psů (samců).
Ale opak byl pravdou, byl to naprosto klidný týden.
Trewis přijel, ačkoli mě dlouho neviděl, přivítal se a dostal přidělen kotec.
Celý týden nedošlo ani k jediné agresi ani z jeho strany , ani ze strany mojich psů. Kluky jsem sice dohromady nepouštěla to by asi k výměně názorů došlo, ale přes kotce se ignorovali.
Dva dny plakal, ale nic nezničil. (což je u čsv divné)
Když přišla na zahradu moje mamka, nejprve blafal s ostatními kdo to jde, ale potom se choval přátelsky.
Dokonce se 1 den starala o pejsky moje kamarádka Veronika (já byla na svatbě), ta to sice se psy umí, ale Trewis jí rozhodně neznal a tak jsme se báli co bude dělat.
Trewis klidně stál v kotci a koukal co dělá, když viděla že je klidný, tak ho pustila ven. Nevítal jí, nepřátelil se , ale komunikoval a byl hodný - posléze šel sám na povel na místo.
Každopádně když přijeli Libor s Kamilou měl naprosto šílenou radost a jakmile měl svou "smečku" hned se běžel přes kotec poštěkat s nejmladším samcem.
Což mě tak trochu utvrzuje v tom , že si myslí že má ve své "smečce" místo ochránce. Libor bude nejspíše šéfem. A Kamila, která váží téměř stejně co Trewis bude prostě parťák, co je třeba občas chránit.
Ano, Trewis je typický "brumla" a brumlá již od štěněte a co vím často se snažil prosadit svůj názor - Kamila s Liborem si poradili.

těžko takhle poradit jak na vztah Trewis a spolubydlící

Lucie
Edenseveru jest offline   Reply With Quote