Quote:
Originally Posted by Admin
But I respect your right. As I respect the copyrights. Everybody who don't want to have the photos changed please contact me - I will make a list and I will remove all photos which were cut. We will add only your photos to the database which don't need to be edited but at the same time which fulfill the old requirements. All other will be removed. I think it is fair deal.
|
Admine, nezlob se, ale to za korektní řešení nepovažuji - nevím, proč má MŮJ pes nebo jedinci z MÉHO chovu být reprezentováni fotkou, která bude vyhovovat VÁM, ale ne MNĚ jako majiteli a chovateli??? (90% fotek, které si fotíte sami, považuji za velmi špatné). Tedy mi naprosto seberete právo vybrat si ke psům takovou ilustrační fotku, kterou já považuji za nejlepší?!
Já tu navíc mluvím celou dobu sama za sebe a tudíž výhradně o SVÝCH fotkách, které jsou foceny nějakým stylem, a to obvykle takovým, aby toho ze psa bylo vidět co nejvíc - nemluvím o snímcích tohoto typu:
Proč je takováto fotka pro Vás tak nepoužitelná - fakt je tam pes jako blecha??? - a musí být opižlána, čímž si navíc přiděláváte zbytečně práci??
Proč takováto fotka nemůže být brána tak, jak je???? Můžete mi to RACIONÁLNĚ vysvětlit? Co je na ní nedostatečného???
Tento přístup wolfdogu opravdu nechápu - jsou tu majitelé a chovatelé ČSV pro Vás nebo Vy pro ně?? Nezlobte se, ale tohle mi fakt připadá postavené na hlavu...