View Single Post
Old 21-06-2005, 08:46   #25
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Ori
Czyli jak zwykle rozbija sie o kase
Mozna zamowic super klatke z pretow stalowych, dowolnej wielkosci, widzialam taka u Kamy, jest naprawde wielka i ... ladna
To adres i cene poprosze Kto wie? Moze sie przyda?? Ale wiedz, ze zanim sie Cheitan urodzil to szukalam, pytalam...ja doskonale wiem ze ludzie maja ale gdzie kupili to juz sie dowiedziec nie moge W sumie mozemy zrobic sami....

Quote:
Originally Posted by Margo
Bure zerknely na fotki, zagwizdaly i oto ich opinia "Kurcze, taka imprezka, a nas tam nie bylo..."
Jakby byly to nie tak by wygladalo mieszkanie
Swoja droga sama Giga potrafila kiedys bardziej nas zdenerwowac: mieszkalismy na 3 pietrze, Roman wraca z pracy , patzry w okno i widzi siedzcaa sobei w otwartym oknie Gige...wchodzi do domu a tu pilot na podlodze, telewizor gra, wieza gra...szklanka po pepsi na dywanie...obejrzany dokladnie album ze zdjeciami...tylko koledzy zdazyli wyjsc...bo niemozliwe zeby suka sam taka imprezke zrobila i tylko dla siebie

Quote:
Originally Posted by Margo
A ja mam pytanie: mielil rzeczy, czy tylko wyciagal?
To zalezy: kabel od netu byl wyciagniety na 3 metry a pogryziony tylko w jednym miejscu: wiec bardziej wyciagniety niz pomielony
, gazety bardziej porozrzucane niz pogryzione, albumy ze zdjeciami i kaseta wideo - ponagryzane ale po rogach...i szczotka - przeznaczona psu na zmarnowanie: bardziej pogryziona niz wyciagnieta bo co prawda lezala na srodku przedpokoju ale byla juz bez trzonka

A istnieje jakas teoria ? Zalezna od proporcji pomiedzy wyciaganiem a mieleniem?

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote