Thread: Reolup
View Single Post
Old 05-10-2010, 07:20   #3
Hanka
Senior Member

Hanka's Avatar

Send a message via ICQ to Hanka Send a message via Skype™ to Hanka

Ahoj, tak jsem se musela podívat, co vlastně myslíš. Já bych tohle vůbec neřešila. Inzerující bude mít svůj první vrh, je vidět, že ani neví jak se reolupi píšou , pravděpdodobně jen píše to, co někde slyšela. Možná, že od poradkyně chovu, když jí radila kým nakrýt. Je jasné, že tím myslela, že ten, kdo si od ní kupuje štěně, bude mít větší výběr v budoucích partnerech. Nezlobila bych se na ní, prostě začíná......
Reolupi nejsou ani lepší ani horší. Myslím si, že byli takový "mezník". před nimi měl takovou srst jen Colt Zepeř a vnesli do plemene "určitý typ", který se mě osobně velmi líbí a kvůli tomu mám doma samé Reolupky. Ať je jich (příbuzných reolupů) hodně nebo málo, stejně je doma budu mít a budu v tom pokračovat. Jo, mám to obtížnější, když hledám krycí psy. No a? To už je můj problém. V mojich holkách vidím Aliho a to je pro mě důležité.
Reolupi neměli ani míň ani víc zdravotních či jiných problémů než psi z ostatních skupin. Jen byli trochu jiní než to, co bylo tenkrát na výběr a k dispozici.
Škoda, že sem na WD nechodí ostatní majitelé reolupů (myslím tím oba vrhy, A i B), stálo by za to přečíst si taky jejich zpětný pohled na to, co pro ně znamenal jejich Reolup. Pro mě hodně a ovlivnilo mě to navždy.
http://wolfdog.wbs.cz/Nase-idea.html
Hanka jest offline   Reply With Quote