Thread: Offtopic
View Single Post
Old 01-07-2005, 11:56   #1
KarelKadlec
Junior Member

Default Offtopic

Nevím, proč zrovna tyto závažné příspěvky přeřadili místní správci do offtopic, když se týkají takového množství lidí evidovaných v jejich databázi. Asi je pravda, co tady s Monikou a ostatními ještě příčetnými, píšeme. Asi by se měli Místní guruové zamyslet nad svou obecnou bezvýznamností a přizpůsobit se požadavkům neoprávněně evidovaných osob a jejich psů.
Toto byla odpověď pro Danku na dotaz, jak odstranit nežádoucí fotografije...
Koukám, že dotaz zůstal bez odpovědi :)
To je ale na těchto stránkách běžné. V databázi jsou například moje dvě feny uvedeny bez mého vědomí a u jiného majitele. Na opakované výzvy, aby byly mylné informace odstraněny jsem obdržel několik autoritativních odmítnutí. Neprofesionalita těchto stránek poškozuje mne i moje feny a slušné upozornění nezabírá... Někteří chovatelé a majitelé ČSV podali stížnost na ÚOOÚ a to je pravděpodobně jediná cesta, jak zabránit nežádoucímu zveřejňování údajů o osobách a jejich majetku.
Ostatně provozovatel tohoto serveru se nezastaví ani před čtením cizí pošty :( Jen tak mimochodem jsem byl o toho, když Monika Soukupová zjistila, že obsah její pošty je forwardován do schránky, ke které neměla ani přístup. Tu schránku zřídil provozovatel těchto stránek, když zřizoval e-mail pro Moniku. To je síla co?
Karel
KarelKadlec jest offline   Reply With Quote