View Single Post
Old 18-10-2010, 11:31   #68
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Quote:
Originally Posted by madonna View Post
Ach jooo..co Vám ta Monika udělala?Já to nechápu,jak můžete hodnotit a odsuzovat někoho ským jste nemluvil?koho dobře neznáte,tyhle internetové diskuze jsou fakt pro nesebevědomé labily jako jste Vy..jo a Vy jste jistě odborník přes Čsv,že všemu náramě rozumíte.Kde berete tu drzost odsuzovat dlouholeté chovatele díky nímž můžeme mít tyto krásné psi,až odchováte štěňátka,uděláte se psem zkoušku nebo alespon ukážete na výstavě tak pak tu můžete soudit a kritizovatzatím jste malé nic které jen popíjí pivo a blábolí rozumy,které zaslechl od někoho jiného!Předpokládám že psycholog taky nejste,že hned dokážete vyhodnotit povahu člověka aniž byste ho kdy viděl,je to jen Vaše ubohost,nenávist a zlost-je mi z Vás zle!

Jarka
www.cskuklik.cz
Nevýrazný, tichý, nejspíš lehce zakomplexovaný, tak si vybere cíl, do něhož když bude rejpat, je velká šance že se někdo přidá a konečně ho začne dav poslouchat. Lidi stejně zatrpklí, nevýrazní, s pocitem méněcennosti. Spraví si sebevědomí tím, že se pustí do silného jedince. A od klávesnice to natřou celému světu a vyřvou pravdu všem do očí. Takto na mě působí autor příspěvku, kterého samozřejmě neznám, jen si hraju na amatérského psychologa. Protože k tak nenávistnému příspěvku, jaký zde předvedl, se nic jiného říct nedá.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote