Quote:
Originally Posted by madonna
Ach jooo..co Vám ta Monika udělala?Já to nechápu,jak můžete hodnotit a odsuzovat někoho ským jste nemluvil?koho dobře neznáte,tyhle internetové diskuze jsou fakt pro nesebevědomé labily jako jste Vy  ..jo a Vy jste jistě odborník přes Čsv,že všemu náramě rozumíte.Kde berete tu drzost odsuzovat dlouholeté chovatele díky nímž můžeme mít tyto krásné psi,až odchováte štěňátka,uděláte se psem zkoušku nebo alespon ukážete na výstavě tak pak tu můžete soudit a kritizovat  zatím jste malé nic které jen popíjí pivo a blábolí rozumy,které zaslechl od někoho jiného!Předpokládám že psycholog taky nejste,že hned dokážete vyhodnotit povahu člověka aniž byste ho kdy viděl,je to jen Vaše ubohost,nenávist a zlost-je mi z Vás zle!
Jarka
www.cskuklik.cz
|
Jarko, tohle jsem přesně potřeboval. Nemusíte mi vykat, nemám to rád. Mně neudělala nic, ale je fajn bavit se s lidmi, kteří se dostali zpod jejích křídel a začli se na věci okolo ČVček koukat trošku jinak. Mluvil jsem s paní inženýrkou krátce, taky jsem komunikoval přes mail a můj názor to nějak nezměnilo. Nezlobte se, ale s paní inženýrkou jsem toho namluvil víc než Vy se mnou, abyste mohla posuzovat moje sebevědomí. Pokud se po přečtení tohoto tématu jedinej člověk chytne za nos a bude si na paní inženýrku aspoň dávat pozor, bude to jedině plus.
Já jsem se někdy považoval za odborníka? Nemyslím, jen mám na věc vlastní názor a že se Vám nelíbí je špatně? Drzost odsuzovat dlouholeté chovatele? Ale za co proboha? Za to, že dlouhá léta chovají nebo za to, jak se chovají? To jsou dlouholetí chovatelé nedotknutelní?
Soudíte taky lidi podle toho kolik odchovají štěňat a kolik mají zkoušek? Dělal jste to taky když jste ani jedno neměla? Psa jsem na jedné výstavě měl, vyhověl jsem chovatelům a dál je to pro mě zbytečně drahá záležitost. Priority se psem mám jinde.
Asi vás zklamu, ale paní inženýrku jsem už párkrát viděl a nemusím být psycholog, abych měl na lidi odhad. Nemít někoho rád pro to, jak se chová a co dělá je ubohost? To je mi potom mého ubohého chování líto.
Pokud je Vám zle, tak doporučuju navštívit lékaře nebo by možná stačilo navštívit optiku a růžové brýle vyměnit za čiré. O tom bych se ale bavil až se vaše plány nebudou shodovat s chovatelským záměrem paní inženýrky.