View Single Post
Old 18-10-2010, 14:13   #77
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
k Romanovi - je to čistá chovem a intrikami nedotčená duše, která co na srdci, to na jazyku. Nemyslím, že by nebyl schopen říci z očí do očí co si myslí. Stejně tak nechápu, proč by měl být zakomplexovaný jen proto, že napsal veřejně svůj názor.
Děkuji. Toto je přesně modelová reakce o vztahovačnosti, která se vleče celým fórem. Nikde v příspěvku nezaznělo, že Roman je zakomplexovaný, já ho osobně neznám-komentovala jsem pouze,jak na mě působí jeho příspěvek na jehož základě jsem si představila profil člověka, co ho asi mohl psát. A následně se řeší jaký je Roman. Paralela-Eva Rocco nikde nepsala, že by se v Jevišovicích dávaly pamlsky-pouze napsala "víme jak probíhají zkoušky v Jevišovicích" - o pamlscích a podvodech nepsala nic-bouřlivé reakce mi připomínají rčení o potrefené huse. Další příklad vztahovačnosti, některé nejmenované osoby začaly chorobně nenávidět Moniku pro to, že na jedné výstavě pronesla cosi o hrůzách, které vyhrály. Majitelé si to vztáhli na své dokonalé překrásné psíky, které jim ta zlá Soukupová pohaněla. Nedokážou pochopit profesionální deformaci rozhodčí, která výstavu prožívá a vidí nedostatky, které nijak nesnižujou kvalitu psa. Nebo by aspoň neměli, rozhodně ne v očích majitele. Pro každého by měl být jeho pes nejkrásnější a nejlepší. Jak pravila jedna paní velmi trefně-jedná se pouze o volbu miss. Tak laskavě všichni vychladněte, přestaňte brát výstavy jako hon za titulama a zdroj vzájemné rivality, závisti a nenávisti, přejte si úspěchy, rozdejchejte "neúspěchy" a hlavně mějte rádi svoje psy bez výhrad a třeba pak přijde den, že se na výstavu budem těšit jako na místo setkání s lidmi, co mají stejné zájmy. Ale ten den je bohužel asi celkem daleko.

Last edited by Vlkodlak; 18-10-2010 at 14:15.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote