Ahoj Karle, rad bych se zeptal na jednu vec. Kdyz jsme spolu hovorili na tema cvcka, bavili jsme i na tema problemu, ktere se tady omilaji neustale dokola.Nevim, jestli si to jeste pamatujes, bylo to ale v blizke dobe..Bavili jsme se na toto tema teda jen zbezne, nerozebirali jsme to do detailu, nebot jsem jasne rekl, ze nevim, kde je pravda a uprimne, je mi to jedno. Neresim lidi, spory jsou stare jako lidstvo samo. Mam zajem o psy, zajimam se o ne a napriklad tato databaze je nejen pro mne jedina sance, jak si zjistit i historicke informace, podivat se na fotky a bonitacni kody. Jak mi muzes namitnout, ze Te o to nekdo nepozadal, o tomto ja nic nevim, neznam zakony, neznam vase pravidla, jen vim, ze i tyto vase informace na webu publikovane mohou byt pro vas uzitecne, nebot vedomi, ze se lidi divaji na vase pejsky a zjistuji si informace o chovatelske stanici prece mohou byt dobre, ne?Adresa ani telefon ci jiny kontakt tady bohuzel neni a myslim si, ze je to velka skoda, nebot mi pripada zbytecne zdlouhave zadat admina o kontakt treba na Grey Warrior, ktery musi pozadat vas a teprve po obdrzeni vasi odpovedi mi tento kontakt poslat. Ale jestli tak jsou zakony, musi se dodrzovat, nic naplat. Cekam, ze mne tady ukamenujete, ale ja spise na to nahlizim jako clovek, ktery si tridi a sbira informace a ne jako nejakej zaskodnik. Kdyztak mi napis, jestli informace o psech nebo chovatelske stanici naleznu na oficialni strankach..Dekuji. Honza
|