Aquaterapie
Kopiruji sem svuj prispevek z jineho fora,mozna se to nekomu,kdo ma psa s DKK nebo DLK bude hodit a chtel by to zkusit.
o teto moznosti rehabilitace psu po operacich anebo psu s dysplazii jsem se nahodou docetla v casopise Psi kusy a dalsi info je primo na strankach Vetcentra Stodulky v sekci Rehabilitace.Zacala jsem tam s Arwen chodit a je to opravdu vyborne,dobre se nasvaluje,dostava tam slusne zabrat.Zhubla,ale to bude i upravou jidelnicku.
Dle fyzioterapeutky je mozne prodlouzit zivot psu s tezkou dysplazii o 2-3 roky,ale musi se tam chodit alespon 2x rocne,na jare a na podzim a absolvovat cca 10-15 lekci. Cim driv tam pes zacne chodit tim lip.u psu,kteri se treba uz nepostavi,to sice trochu pomuze,ale ne moc.
10 lekci stoji 4800 kc,kdyz si to predplatite,jinak jednotlive sezeni stoji 600 kc. Ortopedka na psa behem lekce dohlizi a maximalne v te vode beha pul hodiny.ja jsem s touhle moznosti podpurne lecby {spis mirneni potizi]dysplazie spokojena a pokud budu moct,urcite tam chci chodit pravidelne.
|