Thread: Offtopic
View Single Post
Old 06-07-2005, 09:20   #12
Jenik
Junior Member

Jenik's Avatar

Send a message via ICQ to Jenik Send a message via AIM to Jenik Send a message via MSN to Jenik Send a message via Yahoo to Jenik

Ahoj Karle, ja se chci na tento problem podivat jako nestranny uzivatel a clovek, ktery na tyto stranky chodi denodenne a cerpa tady informace. Ale k Tve otazce? Srovnavat auto a psa mi pripada trosku divne. Jako majiteli auta by se mi nelibilo, ze tam mam konktakt, nebot by hrozilo, ze mi auto odcizi(pokud bych mel bouraka), ale to prece u psa nehrozi. Naopak. Navic nejsou tady adresy ani telefony. To tu ma jen par lidi a verim, ze jen proto, ze to sami chteji. Spise mi odpovez na otazku, ktera s tim souvisi. Pominu-li, ze vedete dlouhy spor, o jehoz pricine nemam ani sajnu, tak jak mam najit nekoho, kdo bydli v mem okoli a cvcko vlastni? Ano, my dva jsme spolu hovorili dostatecne jasne a rekl jsi mi, kde vas pripadne najdu, kdybych chtel vas videt. OK. Ale ja jsem clovek, ktery umi vyhledavat informace. Vezmi si, ze takto informace si nevyhleda jen tak nekdo. A cvcka timto mohou prijit o dalsi potencionalni majitele. Na druhou stranu. Kdo ma o toto plemeno zajem, tak si udela cas a prijde na nejakou klubovou vystavu. Neber to, prosim, jako zlehcovani daneho problemu, ale jako dalsi pohled na dany problem. Navstevuji take klubove stranky, nejen tyto. Rikam to, aby sis nemyslel, ze nekomu protezuji. Vubec ne, snazim se na dany problem koukat strizlive.
Jenik jest offline   Reply With Quote