Taka mala ciekawostka a propos wiki - kiedys, razem z kolega z ciekawosci zamiescilismy jedno haslo i wyjasnienie do niego - "Andrzej P." jako haselko, a "krol Chylonii" wyjasnienie owego zadagnienia [dzielnica Gdyni], wyobarz sobie, ze przez jakis czas to tam wisialo dopoki kolega nie postanowil tego usunac. Nie wiem czy teraz jest rownie latwo to zrobic, bo tam po prostu nie wchodze, miedzy innymi dlatego, ze nie uwazam wiki za rzetelne zrodlo informacji, a jedynie pomoc dla gimnazjalistow, czy licealistow, ktorym nie chce sie szukac w ksiazkach odpowiedzi do zadan domowych, idacych po najprostszej linii oporu. Troche zmeczony jestem i nie wiem czy skladniowo i stylistycznie wszystko pasuje i czy da sie w ogole cos zrozumiec z tego co napisalem, ale napisalem. I przepraszam za wtracanie sie w temat, o ktorym nie mam najmniejszego pojecia, ale lecza mnie tacy "eksperci" powolujacy sie na wiki w pierwszej kolejnosci. Milej nocy zycze.
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek.
|