Thread: Offtopic
View Single Post
Old 09-07-2005, 19:02   #17
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by KarelKadlec
Když tak o všem rozhoduješ Pavle, také jsi rozhodl o životě svého prvního psa
Je vidět, že pan Kadlec se opět snižuje k těm nejšpinavějším útokům, které mne zřejmě mají vyprovokovat k nějakým silným slovům. Bohužel, pane Kadlec, já už bohudíky vím, s kým mám tu čest a tak se mne tyhle špinavosti nedotýkají.

Quote:
Opět opakuji, že neoprávněně zveřejňuješ nepravdivé informace o mých fenách na svém soukromém diletantském webu, se kterým ani já ani moje rodina nechce mít nic společného.
Když tedy pravda, tak pravda. Úplně prvotní žádost o stažení adresy a telefonního čísla, na kterou jsme okamžitě reagovali stažením kontaktů, byla zaslána 26.1.2002 a důvodem nebylo nějaké nepřátelství k našemu webu nebo pocit, že je "diletantský". Motivem bylo, že pan Kadlec a paní Neomillnerová jsou aktivní v sadomasochistické komunitě (http://www.bdsm.cz) a proto nemají zájem o zveřejňování svého kontaktu.
A mimochodem, o jaké nepravdivé informace se jedná ?

Quote:
kdy nikdo netušil, že jsi schopen nechat si tajně forwardovat do své tajně vytvořené schránky cizí poštu. Opakuji, že jsem byl u toho, když to Monika s Valáškem zjistila. Bezostyšnot tohoto webu došla tak daleko, že obchází zákony České republiky a ohání se svým polskoamerickým původem (v korespondenci www.loba.cz/wolfdog) a ušlechtilými cíli. Nevím co je na podvodech a lžích ušlechtilého.
Ani 1000x opakované výmysly, lži a pomluvy se nestanou pravdou ...
Pavel jest offline   Reply With Quote