View Single Post
Old 25-10-2003, 04:05   #9
oblivion
Junior Member

oblivion's Avatar

Send a message via ICQ to oblivion

do skutečné diskuze o dkk samozřejmě nemám čím přispět, to výše je jen čisté "filozofování", ani nevymyslím nic tak trefného jako "chov kyčlí"..

tak jen malá upřesnění věcí, na které jsi, pavle, reagoval:

použití jednoho snímku vícekrát bylo myšleno čistě technicky. vždyť ani člověk nedostane svůj rtg. snímek na víc než pár minut do ruky a doktor si ho pak schová.. což je mi vždycky líto, protože jsou to moc zajímavý obrázky, vidět se skrz.. třeba osmičky zuby, který se teprve klubou a jsou zatím schovaný v čelisti, kde o nich člověk neměl ani tušení..

snad se tenhle nesmyslný stav změní s nástupem počítačů do medicíny. neměl by pak přece být problém vedle fotky psa uveřejnit i jeho rentgen. není možný třeba udělat snímky dva a jeden si nechat? (pak třeba sescanovat..)

ohledně platnosti výsledků ze zahraničí jsem nevycházel ze žádného usnesení konference 2001 ani rozhodnutí chovatelské komise. měl jsem totiž namysli návrh, který padl minulou sobotu v hostivicích. šlo právě o uvádění druhého výsledku v BK do poznámky. možná jsem to otočil a v poznámce měl být uveden zahraniční a ne český výsledek..

no nic, jen malé žďuchnutí nakonec: ze zpráv jindry jedličky se zdá, že se mvdr. šterce zastává a podporuje. ale z toho si nikdo nic nedělejte, ja budu pořád trošku zlobit a provokovat protinazorem.

hlavně s úsměvem, jak poznamenala mirka

tak ať vám dupou, co jich kdo máte
charlie + fína e. s.
oblivion jest offline   Reply With Quote