View Single Post
Old 13-07-2005, 08:11   #2
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Agnieszka
No właśnie, skupienie i motywacja. U mnie, mam wrażenie, skupienie Varga jest za male, motywacja tym bardziej. Dziś próbowalam go nauczyć weselej przychodzić na komendę "do mnie" i parę innych komend też tak nauczyć wykonywać, żeby to było bardziej enegriczne, a nie takie, jak widzieliście na zawodach naszych wilczakowych. .

A czym go motywujesz? Co Varga kreci? Jedzonko? Pilka? Cos innego? Przemek sie ze mnie nabija, ze Cheitan tylko zarcie i zarcie...suche bulki chce mi podsylac I moze faktycznie w naszej swiadomosci gdzies tam tkwi, ze motywacja na jedzenia jest malo trendy bo to przekupstwo i jakies takie malo cool...nawet nasza trenerka chce mlodego przestawic na aport czyli kliker polaczyc z lupem...ale uwazam ze w tym podstawowym zakresie nie ma znaczenia co psa kreci- wazne ze w ogole cos! Wczoraj przyszedl na nasza lekcje golden- gruby jak kanapa i niezainteresowany niczym!!! Zarcie- zapomnij! Pilka? Eee tam...i tu ludzie maja dramat- na co tego psa zachecic....
Ja tam moge psa cale zycie najedzenie prowadzic....a niech mu

Quote:
Originally Posted by Agnieszka
Gaga - jak czytam Wasz blog od samego początku, to widzę, ile stracilam z moim Vargusiem jeśli chodzi o ćwiczenia. Cheitan to jeszcze gówniarz , ale już dużo z nim osiągnełaś, być może Cię to nie satysfakcjonuje, ale naprawdę, jest na co patrzeć i zazdrościć . Z czasem myślę, że będzie lepiej, pomijając wiek pt.: "widzę-wszytko-prócz-pańci" .
Heh, to nie tak ze mnie nie satysfakcjonuje...przeciez ciesze sie, ze cos nam sie udaje, ciesze sie tak bardzo, ze czasem z pisanych tekstow wychodzi zesmy debesciaki ...ale teraz zaczynaja sie schody...zaczynaja sie trudniejsze rzeczy..i pojecia nie mam jak nam sie uda ale bedziemy walczyc !!

pozdrawiam
gaga optymistka

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote