View Single Post
Old 10-11-2010, 19:23   #3
Kometa
Junior Member

Kometa's Avatar

[quote=Dušan;336966]
Quote:
Originally Posted by Kometa View Post
Skoro všichni naši sousedi mají psa, štěkot psů jim nevadí, ani v noci, to "se vydrží, to psi dělávají"... Sousedům nevadí ani vytí, to táhlé, krásné vlčí vytí. Vadí jim to ječení, kňučení, pištění - vysoké zvuky, tam je zakopaný pes. Na to bacha.
Toho už jsem si taky všimla, že štěkání lidem nevadí. Nebo minimálně našim Mají jorkšíra, který štěká pořád, kdykoliv jde někdo po chodbě, někde něco zarachotí, prostě každou chvíli... mě to celkem vadí, ne že bych byla nějaký neurotik, nějaké to zaštěkání přežiju, ale co je moc... Když jsme s mamkou řešili problém vytí, řekla jsem jí, že přece jejich pes taky pořád štěká a nijak to neřeší, tak proč je takový problém s vytím. Odpověděla mi na to přesně totéž: že to je přece normální, že pes štěká Přijde mi to vtipné, jakoby vytí pro psa přirozené nebylo.

Každopádně díky za odpovědi, myslím, že to nějak vyřešíme. Prvně budeme doufat, že budeme mít štěstí na hodné zvíře, když ne, tak zkusíme zvykat, odnaučovat a tak podobně a budeme doufat v tolerantní sousedy Krajní řešení - přestěhování na samotu
Kometa jest offline   Reply With Quote