Bravo pani poradkyni.
Quote:
Originally Posted by Monika
Přestože je mi jasné, že hledat u členů a nohsledů IWC klubu, pochopení a korektní chování je více než zbytečné…. Ona vrána k vráně sedá a nechám je tedy jejich zvrácené logice, věčnému tlachání o mafii v KLUBU a odborných záležitostech na něž jim chybí vzdělání, nebo alespoň soudný pohled milovníka psů obecně.
|
Evidentne vsichni lide, kteri maji jiny nazor na vec, nez ona, musi nutne byt mdleho rozumu, mit nedostatecne odborne vzdelani, nebo musi byt aspon prateli takovych lidi, nebo nedejboze jeste jsou cleny IWSC.

(Nevim co je IWC, ale pani poradkyne to jiste vi .. priste to treba bude jen WC? )
Je vazne skvele mit poradkyni chovu, ktera nam da jasne najevo, jak nas nesnasi, a jak jsme vsichni vlastne pod jeji uroven, ze? Rozhodne se projevuje jako duveryhodna a mila osoba, ktera by mela byt vzdy ochotne schopna radou i cinem pomoci chovatelum...
Je mi z toho vazne na nic.
Tady uz davno nejde o kycle, ani o psy, ale o to, aby vsichni ti, kteri maji odlisny nazor, pripominky nebo dotazy, si sbalili fidlatka a vypadli z klubu, ze? A k tomu je treba je osocovat, urazet, napadat a i jinak jim znechucovat zivot... A je jedno, jestli chteji chovat, cvicit nebo mit psa na zahrade. Nemaji ty spravne pratele a tak musi z kola ven.
Do budoucna se tedy nic nezmeni. Nevadi, ze vsude jinde jsou vysledky rentgenu lepsi nez u nas. My mame skveleho veterinare a skvele dvojky dysplazie. Doufam, ze si totez budou myslet i lide, kteri si od nas maji kupovat stenata.
No a kdyz to bude opravdu spatne, tak vsechno prece zachrani kanadsko-cesti krizenci z Mutary, ze?
Myslela jsem si, ze totalitu uz mame za sebou. Ze je svoboda nazoru a projevu. V klubu asi jeste plati stare poradky. Komunisti to s nama koneckoncu taky asi mysleli dobre, ze jo?
Mirka
P.S. Pro Moniku, hlasna trouba necht prosim vyridi .. Charlie potazmo Oblivion je ten dobry muz s vychrtlou rachitickou Josefinou Eden Severu. Ten ma jiste na mysli blaho sveho psa i psu dalsich, ze?