View Single Post
Old 14-07-2005, 23:07   #17
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Margo
A ja wiem, a ja wiem... Sama widzialam jaka mikstura Gaga karmi Cheitanka. Ale nie powiem, bo przynajmniej polowa skladnikow jest zakazana przez prawo Uni Europejskiej. :
A Ty myslisz ze te nowe kamery w Poznej to z jakiego powodu sie pojawily?? Trzeba czasem zasiegnac informacji

Quote:
Originally Posted by Margo
Ogolnie Gaga ma niezle pomysly: polowa hodowcow lata i szuka sposobu, aby siersc ich psow byla odpowiednio szorstka. Kupuja pudry, szampony dla terrierow i nic. A Gaga: bierze Cheitanka na bagna, na srodek rzuca suchy chlebek i nakazuje psu aportowac. Po tym wszystkim trzeba psa co prawda splukac i troche wyperfumowac, ale za to jaka mlody ma siersc! Wloskie klimy wysiadaja....
No to sie nie godzi! Aga od Oskarka w ramach dobroci serca pokazala nam jak sie pielegnuje taka siersc ( glaskaliscie Oskara? No! to wiecie) a Wy tu caly patent na siwatlo dzienne...eeeeee.......i teraz wszystkei beda tak mialy...jedyna nadziej, ze to "nasze" bloto i mul maja specjalny sklad...
Ale dla pelnego obarzu: najpierw jest kapiel w mule, potem oplukanie w wodzie, wytarzanie sie w jakims brudnym piachu, doprawienie tarzaniem w zdechlym krecie lub innym ptaszku i wystawowa koafiura jak ta lala
Jak ktos wytrzyma taka miesanke - prosze bardzo....tylko pierwsza dobe po owych zabiegach psie futro sterczy jak igly na jezu..nalezy odczekac az przyklapnie

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote