Moc děkuju za všechny rady. Cherry leží, ale naštětí se sama přetáčí, taky jí to stálé ležení vadí. Dokud se bude přetáčet sama nechám jí, ať se přetáčí sama. Ráno jsme jí vynesli ven, kde ještě dokáže sama udělat potřebu. Neotvírá ale oči, protože je má nateklé a teče jí z nich hnědý hnis. Taky se hodně motá, takže jí musíme přidržovat. Chvilku byla ráno venku....na sněhu, říkala jsem si, že jí ta zima trošku srazí teplotu. Po 5min, jsme jí vzali zpět.
Kontaktovala jsem P. Jiřičku z veterinální komory, zaměřuje se na homeopatika. Je hodně ochotný a pravidelně si voláme. Léky mi na veterině žádné nedali, že by jí jen přitížily, vlastně nám jen řekli, že musíme počkat do pondělí - chemoterapii bude dělat p. Huml. Teď zkouším bylinky....ten tvaroh určitě zkusím. Na ty otoky prý zkusit měsíček - přikládat obklady. Ty homeopatiky jí snad stabilizovali...zatím to vypadá, že se to nezhoršuje, ale nechci to zakřiknout.
Nejradší bych jí převezla do Brna nebo Písku, ale ona na to fakt ted nemá.
Uvidíme jak zabere ta chemo - musíme do toho jít, ikdyž vím, co to je za hrus. Snad to zvládne do zítra. Držte nám palečky.
Zatím se snaží žrát, pít ...bojuje, takže já budu bojovat s ní.
|