View Single Post
Old 24-07-2005, 21:27   #10
Agnieszka
Distinguished Member

Agnieszka's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gaga
Aga! Jak moglas! Nie wziac aparatu?? ....itaka okazja...buuu.....
Dawaj dzienniczek! Wpisze Ci dwoje za nieprzygotowanie do lekcji
Ale nie mi!!!! mojemu bratu!!! on mi nie dał aparatu, wredny :mrgree:
Ale zdjęcia będą, zapewniam : Marek od Daphne porobił trochę, dla Cayo też, jak tylko je dostanę, to na pewno wrzucę na forum od razu.

Quote:
Originally Posted by Ela
czasami sedziowie "zapominaja" o tytulach tak jak rok temu pani Buklad na wystawie w Zielonej, sporo wilczakow zeszlo wtedy bez tytulow
No, u nas nie do końca było tak, niesttey , bo akurat ja myslałam, że dostaliśmy CWC, bo na klarcie była taka krecha... no, wiecie, brak doświadczenia po prostu :P = źle przeczytałam to, co było tam napisane . A tak swoją drogą p. Fiszdon powiedziała, że żeby dpstać CWC to nasz facet powinien być masywniejszy (hmm) i że trzeba poczekać, aż taki się zrobi. No, chyba że by miał więcej sierści, żeby byłom złudzenie, że jest mocniejszy... ale co to tego to nie zgadzam się . Ale mówie: jak ta sędzia będzie znowu sędziować wilczaki, to jadę do niej na pewno! (tak jak do Semik), bo bardzo była sympatyczna.

Quote:
ale co tam, tyle jeszcze planujecie ze sobie odbijesz
Oj planujemy, planujemy, i do naszych planów coraz to więcej dochodzi i może się nawet uda być też w Zielonej Górze na wystawie , jednak na spotkaniu nie.. , ale zobaczy się. Najbliższa wystawa to Trakai.
Agnieszka jest offline   Reply With Quote