View Single Post
Old 02-12-2010, 21:21   #5
Manu
Junior Member

Send Message via Gadu Gadu to Manu

Myślę, że na pewno już większość (Ci z Facebooka) wie, że Ajoke się odnalazła jakiś czas temu

Ale tytuł aktualny....

Wielu z Was może nie wie, ale istnieje jeszcze jeden zaginiony grenland. A raczej sunia tej rasy (także), Aria. Zaginiona ponad rok temu, uciekła z posesji (raczej uciekła, ale nie ma 100-procentowej pewności). Właścicielka jednak nie traci nadziei. Tutaj na Facebooku jest założone dla niej WYDARZENIE a tutaj są jej "dane osobowe"

Tym razem akcja jest na skalę ogólnokrajową, może być absolutnie wszędzie - w kraju, a nawet i za granicą. Mam tylko nadzieję, że gdzieś faktycznie jest..., u kogoś...

Viza (inna zaginiona sunia tej rasy, odnaleziona) przetrwała około 9 miesięcy na wolności, ale miała (ma) bojaźliwy wobec ludzi charakter. Aria tymczasem jest normalnym towarzyskim psem, miejmy nadzieję, że trafiła do kogoś.

Wszelakie pomysły (najlepiej na Facebooku, jesli macie tam konto) mile widziane. Wiem, że środowisko wilczakowe w dużej mierze jakoś bardzo lubi psy grenlandzkie więc z premedytacją z tego korzystam
Manu jest offline   Reply With Quote