Opravdu všem? To si možná jen myslíš. Vím spolehlivě minimálně o 2 dalších lidech, kteří je dodnes (tj. ke dni 27.10.2003) nemají, i když jejich feny jsou chovné a mají také už více než 4 roky. Kromě toho, mě pan Šterc nejprve říkal, že všechno už posílal před třemi měsíci, ale ne doporučeně (!!! jak může chovatelský dokument poslat obyčejně ?!!!), takže se asi zrovna ten můj někde ztratil (to je náhodička). Pak mi pro změnu zase tvrdil, že má můj snímek pod jiným majitelem a že to asi poslal původnímu (já jsem původní majitel už od pěti týdnů věku Lexinky - zajímavé že vyhodnocení tenkrát na mou adresu přišlo

) ). Pak jsem mu tedy z vyhodnocení nadiktoval evidenční číslo snímku s tím, že mi to ještě ten den pošle (po Lence o které jsem psal v minulém příspěvku). Načež se další tři týdny nic nedělo a teprve po dalších urgencích Lence přinesla protokol dr. Štercová (dr. Šterc byl zrovna v pracovní neschopnosti). Pokud tedy CHK protokoly u dr. Šterce urgovala, pak ne zcela úspěšně. Můžete se zeptat pana Beneše - asi týden nebo čtrnáct dní před Zbraslaví mi totiž došla trpělivost a posílal jsem mu svoji stížnost právě na to, že nejsem schopen od pana dr. Šterce protokol i přes moje téměř půl roku trvající urgence dostat. Ale o tomto tahle diskuze asi tak úplně není, i když by podle mého názoru měl mít posuzovatel určené nějaké maximálně přípustné termíny pro vyhodnocení a majitel psa by pak měl mít právo dodržení tohoto termínu vyžadovat. Bádat nad protokolem o DKK teprve když feně / psovi skončí chovnost je tak trošku chození s křížkem po funuse

).
Karel