Thread: Sprostowanie
View Single Post
Old 22-12-2010, 23:24   #2
Grin
Wilkokłak

Grin's Avatar

Quote:
Originally Posted by anula View Post
Mógłbyś mieć rację, Grin, gdyby nie kontekst wypowiedzi z FB, której całej nie przytoczę - raz, że zbyt długa, dwa, że nie zamierzam rozpowszechniać tego g....a
Tylko zacytuję:

Carmen spod Ďumbiera miała jeszcze miot z Jotunem z Peronówki w, którym narodziły się następujące psy - Banach Welkoscyrz , Barch Welkoscyrz , Białka Welkoscyrz , Bies Welkoscyrz , Bliza Welkoscyrz .
Teraz specjalnie dla Ciebie M(...) będzie teoria spiskowa.
Już została podana informacja, że Bies Welkoscyrz nie jest psem hodowlanym, a ja uważnie będę się przyglądał poczynaniom męskiej części hodowli Welkoscyrz, bo przecież w głównej mierze jest ona oparta na potomkach płci męskiej z P(...).
Hm, wg mnie to nie wyklucza mojego domysłu, a nawet wydaje mi się, że w pewnym sensie go potwierdza (choć oczywiście nie mam się zamiaru przy nim upierać). Tak naprawdę z tego co widzę, wszystko i tak sprowadza się do misji dokopania "hodowli z P..."
Quote:
Originally Posted by anula View Post
Ja mam względnie szczęśliwą rodzinę i udane życie, więc myślę sobie, że ludzie zainteresowani tworzeniem teorii spiskowej są w gruncie rzeczy nieszczęśliwi, i w związku z tym trochę mi ich żal. Ale tylko trochę.
Tak i ja uważam.

Last edited by Grin; 22-12-2010 at 23:27.
Grin jest offline   Reply With Quote