Můžu?
Někteří nepochopili,někteří pochopili,že jsem tím vším chtěla jen opět upozornit na to,že dr.Šterc nevědomně poškozuje plemeno.Jiná plemena,které u něho dříve také byla,to u dávno pocholpila a jsou teď "relativně" spokojeni.
Je jasné že pro každé plemeno je a bude jeho vyhodnocovatel dkk BUBÁK,! dkk je a bude,ale co je moc to je moc.
V práci děláme oficiální rtg dkk i 3x týdně(pro všechna plemena),vidím ty snímky a vím pak i výsledky. A určitě bycho u kohokoliv jiného na tom byli lépe!!
Nestojím o to jezdit do zahraničí,ale chtěla bych změnu!! Ale nějak to nejde!!?
Vžádném případě nechci uchovnit své zvíře za každou cenu,ale prostě pokud jsem přesvědčena,že ohledně dkk je poškozeno,nemohu to tak nechat.Pokud je dkk špatné,nejsem blázen,abych se snažila takové zvíře uchovnit i přesto že mě třeba stál cca 25tis.(můj Miky).
Evi- ty rozdíly v přípravě na rtg v PL a ČR,určitě tak byly a je to logické,také jsem se na to ptala a vše mi dr.Simbieda vysvětlil,hlavní rozdíl je v tom,že on si vše dělá pro seba tak ,aby na snímku viděl to,co pro vyhodnocení potřebuje vidět on. Všechny snímky mi popsal,fixou zakreslil co vidí on a taky byl jasný rozdíl mezi A ,B ,C stupněm.
Evi -můžu pro Moniku.
Ohledně mafie,to je jeho názor,já to jen použila,nemyslím si to já!
Napsala jsem to i v článku.
To že bych novým majitelům nemluvila pravdivě o dkk,TAK TO NE! !!!!Myslím že "straším" dostatečně!!!
Pravda je že jsem měla špatně v paměti tabulku a byla přesvědčena,že C jde do chovu jak fena tak pes(a nebyla jsem sama z "dlouho"chovatelů),za to jsem se majiteli omluvila (je to i v článku).
A to že jsme chtěli psa uchovnit a ne ,aby kryl zní opravdu blbě! Ale tím jsem chtěla jako říct,že nešlo o peníze za krytí,ale o takový cíl,který nevyšel jen proto,že má "pěkné" klouby 2/2. Víš?!!
AHOJKY LUCIE
|