Ale jak to "podkładac"? Przeciez wiadomo: nie ma idealnych psów i ludzi

kazdy przechodzi prze swoja sciezke sam, no chyba ze moze skorzystac z czyichs doswiadczen i jakos to wykorzystac.
Ja tam nie mam obaw o to, ze cos ktos wykorzysta przeciwko mnie - bo niby jak? Ze cos niefajnego powie o mnie albo o ktoryms z moich psow? A niech powie! Jesli to sprawi przyjemnosc? To niech mu

Ani mnie ani moim przyjaciolom nic przez to nie ubedzie..a swoja i ich wartosc (jak i wady) znam. I polecam takie nastawienie Elu bo nie mozna przejmowac sie glupota i zawiscia ludzka...tacy ludzie sami sobie pustosza psychike...na wlasne zyczenie. To ich problem. JesliTy wiesz, ze masz
dla Ciebie fajnego psa, z ktorym mozesz popracowac, ktory jest wpatrzony w Ciebie, z ktorym razem spedzacie super chwile to czy ktos moglby Ci to jakkolwiek zabrac? Nie! Ale jesli te chwile opiszesz to ktos dzieki Tobie moze sobie i swojemu psu sprawic rownie fajne zycie...na przykald ja...staram sie i wzorzec czerpie ..wiadomo skad

I poniewaz wiem co zyskalam dzieki Twoim zapiskom, poznajac osobiscie Amberka i stwierdzajac ze opis pasuje do psa (a to nieczesto bywa

) to chcaialbym aby tego typu rzeczy bylo wiecej...coz w tym zlego?
pozdarwiam
Gaga uparta